Steun
News

Fifala BBQ Leefdaal 23/08

 

 

 

 

Op zondag 23 augustus vond onze jaarlijkse BBQ weer plaats. Zoals elk jaar was het weer een gezellige dag met mooie ontmoetingen. Het deed ons deugd om te zien hoeveel mensen onze projecten een warm hart toedragen. Tevens hebben we mogen zien hoeveel mensen er naar uit hadden gekeken om Zr. Suzy nogmaals te ontmoeten en hoeveel deugd het haar deed om ook al deze vrienden in Belgiƫ nog eens te zien en te spreken.
We kunnen dus zeker stellen dat het weer een geslaagde editie was waar er een lekker hapje werd gegeten en daarbij passend drankje werd gedronken. Maar wat nog belangrijker is dan dat, is dat het een editie was vol mooie, warme en liefdevolle samenkomsten.
We danken jullie allemaal voor jullie steun telkens opnieuw. Op de BBQ werden de projecten ook even verder toegelicht door Zr. Suzy en ook de noden voor de toekomst werden duidelijk belicht. We hopen dan ook dat we dankzij jullie steunen en met de gepaste projecten, ook deze noden kunnen aanpakken.

Hartelijk dank voor jullie steun!

Het hele Fifala team

IMG_5250 IMG_5247 IMG_5238 IMG_5245 IMG_5236 IMG_5229